Antena Meniu Search
x

Video Concurenţă aprigă la Hollywood. Ce filme s-au bucurat de premii pentru cele mai spectaculoase costume

Gala Costume Designers Guild Awards s-a lăsat cu premii pentru cele mai spectaculoase ţinute din producţiile momentului de la Hollywood. Jenny Beavan, designerul din filmul "Cruella", a plecat acasă cu un premiu râvnit, pentru excelenţă într-un film de epocă. Producţiile rivale, Dune şi Coming 2 America au fost şi ele printre favoritele serii. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 11.03.2022, 14:53

Vezi și

Cu o concurenţă aprigă, producţia Cruella a reuşit să se impună în faţa filmelor West Side Story şi House of Gucci şi să plece cu cu premiul pentru Excelenţă. 

Designerul filmului, Jenny Beavan, a dus stilul punk, extravaganţa şi grandoarea la un alt nivel şi a transformat, prin costume, o producţie într-o adevărată operă de artă. Acţiunea plasată în anii 70 a fost adusă pe micile ecrane în special de prestigioasa rochie de seară vintage purtată de protagonista filmului, interpretată de Emma Stone. 

Jacqueline West și Robert Morgan, designerii care au avut grijă de costumele din Dune, au primit statueta pentru Excelență în Filme Sci-Fi. Imaginaţia debordantă şi complexitatea lumii construite au fost de ajuns pentru a convinge publicul. În film, designerii au insistat în special pe stilul modern medieval, făcând referire la triburile nomade din deşert. 

Andrew Garfield a primit premiul Spotlight

Pe acelaşi subiect

Printre premiaţii speciali ai seri a fost şi Andrew Garfield, actorul din TikTikBoom, nominalizat la Osar pentru cel mai bun actor. Cu lacrimi în ochi, actorul a primit premiul Spotlight, pentru interpretarea sa de excepţie din film.

Andrew Garfield: Sunt atât de entuziasmat. Nu ştiu de ce a trebuit să plâng. Sunt, în mod surprinzător, atât de copleşit şi de marcat să fiu aici cu comunitatea mea şi atât de mulţi colaboratori. 

Printre câştigătorii acestei ediţii s-au numărat şi Patricia Field și Marylin Fitoussi, din serialul Emily in Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Concurenţă aprigă la Hollywood. Ce filme s-au bucurat de premii pentru cele mai spectaculoase costume