Antena Meniu Search
x

Video "Inventing Anna", serialul fenomen al momentului. Producţia a împărţit pasionaţii de seriale în două tabere

E vremea serialelor şi a documentarelor despre escrocherii reale, greu de imaginat. "Inventing Anna" este inspirat din viaţa rusoaicei Anna Sorokin, cea care a reuşit prin minciuni şi fraude să devină din nimeni cineva, mai exact un influencer de succes pe Instagram. Producţia a reuşit să strângă, în mai puţin de 24 de ore, atât laudele, cât şi criticile pasionaţilor de seriale. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 13.02.2022, 12:10

Vezi și

Actriţa Julia Graner intră în pielea Annei Sorokin, o aşa-zisă moştenitoare care a dus o viaţă extravagantă şi plină de ilegalităţi. Sub numele de Anna Delvey, rusoaica mutată în Germania a construit un univers plin de aparenţe şi averi exorbitante. Cu mult tact, celebra vedetă de pe Instagram de 25 de ani a furat într-un timp record banii şi inimile newyorkezilor, integrându-se în lumea lor exclusivistă. Cazul ei a fost preluat de o jurnalistă, care, într-o cursă contracronometru, a încercat să afle cine este cu adevărat Anna.

Lansarea filmului a împărţit pasionaţii de seriale în două tabere. În timp ce unii au apreciat peste măsură povestea transpusă în 10 episoade şi actorii de Grammy, alţii au rămas cu un gust amar. Scenele inventate şi lumina pusă pe alte personaje i-au deranjat peste măsură.

O poveste inspirată din realitate are acum ecou pe platformele de streaming

Rachel Williams, fosta prietenă a Annei Sorokin şi cea care a rămas fără 60 de mii de dolari după o călătorie în Maroc, a adus-o în prim-plan pe rusoaică în cartea ei. Când a aflat despre serial, Rachel nu şi-a ascuns supărarea.

Pentru seria Netflix, adevărata regină a escrocheriei a primit din partea platformei de streaming 32 de mii de dolari. La rândul ei, Anna a oferit banii avocaţilor care au pledat pentru cazul ei, victimelor, dar şi băncilor de la care a luat sume impresionante de bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » "Inventing Anna", serialul fenomen al momentului. Producţia a împărţit pasionaţii de seriale în două tabere