Antena Meniu Search
x

Video Cu mască şi cu bilet, în drum spre teatru. Specatacolul " Săftiţa" a revenit pe scena Teatrului Naţional Bucureşti

După aproape un an şi jumătate, Arabela Nicolau şi Marius Mihalache şi-au privit spectatorii în ochi şi au auzit în sfârşit cum sună aplauzele reale. În urmă cu câteva zile au dus Săftiţa, proiectul lor de suflet, în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti. Şi s-a întâmplat asta pentru prima oară de când artiştii susţin concertul, adică de prin 2018 încoace. 

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 14:56

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Emoţionantă pentru ei revederea cu publicul şi viceversa. Dacă aţi ratat spectacolul, să ştiţi că mai aveţi ocazii să îl vedeţi, şi nu printr-un ecran. Spectacolul, premiat în 2019 cu Premiul Special al Senatului UNITER, revine în faţa dumneavoastră la finalul acestei luni, în centrul Capitalei. 

Şi nu doar atunci. Datele exacte, dar şi poveşti de pe scena Teatrului Naţional Bucureşti le puteţi afla urmărind interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cu mască şi cu bilet, în drum spre teatru. Specatacolul " Săftiţa" a revenit pe scena Teatrului Naţional Bucureşti