Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost prins drogat Puya în trafic? Artistul riscă acum cinci ani de închisoare

Rapperul Puya a fost prins, drogat, pe scuter. A fost tras pe dreapta la un control de rutină iar poliţiştii au descoperit că acesta consumase cocaină. Dacă şi analizele de sânge vor confirma substanţa, cântăreţul riscă o condamnare cu închisoarea. Si partenerul său de scenă, Tudor Sişu, a petrecut aproape şase ani în spatele gratiilor pentru trafic şi consum de heroină. 

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 19:36

Vezi și

Cântăreţul se plimba ieri la prânz cu scuterul pe Bulevardul Eroilor, din Capitală. Poliţiştii de la rutieră care verificau şoferii l-au oprit şi pe Dragoş Gărdescu, mai cunoscut sub numele de scenă, Puya. Dacă la alcooltest rezultatul a fost negativ, drugtestul a arătat că rapperul consumase cocaină. 

Bogdan Gheorghe, doctor: Cocaina poate fi depistată şi în salivă şi în urină şi în sânge. Depinde foarte mult de cantitatea consumată. Ea poate fi depistată de la câtevca ore până la două zile în lichidele biologice. Restarea de laborator certifică sută la sută că a consumat o anumită substanţă sau nu. 

Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive. O infracţiune pentru care Puya riscă între unu şi cinci ani de închisoare sau amendă. 

Nicu Relea, preşedinte asociaţie antidrog: Nu mai ai aceleaşi simţuri. E un pericol şi ar trebui cât mai multe verificări în trafic. Legislaţia e prea permisivă la noi şi aici ar trebui schimbat şi sancţiunile să fie cât mai drastice. 

Pe acelaşi subiect

Puya riscă cinci ani de închisoare

Provoacă dependenţă, deoarece creşte nivelul de dopamină, hormonul fericirii, din creier. Cocaina este pe locul trei în topul celor mai consumate narcotice de către români, după canabis şi etnobotanice.  

Culmea, după ce prietenul şi colegul lui de trupă Tudor Sişu a făcut închisoare pentru consum şi trafic de droguri, Puya a înfiinţat Agenţia Spartacus, un ONG pentru apărarea drepturilor deţinuţilor şi combaterea consumului de substanţe interzise. Rapperul a organizat chiar acţiuni antidrog în licee. 

Dragoş Gărdescu împlineşte 43 de ani peste două luni. Artistul s-a născut în Bucureşti şi a copilărit în Balta Albă, un cartier rău famat la acea vreme. A început să cânte muzică rap în anii 90 şi a cunoscut succesul pe când cânta în La Familia, trupă pe care a înfiinţat-o în 1996 alături de Tudor Sișu. 

Puya, cântăreţ rap: Primul contract l-am semnat la 17 ani. L-a semnat mama pentru mine. Noi nu am avut niciodată speranţa că melodiile noastre vor ajunge la radio, că vom avea un clip, sau că vom face bani. Asta ni se părea...râdeam dacă ne spunea cineva aşa ceva. 

După condamnarea lui Sişu, Puya şi-a continuat cariera. De-a lungul anilor, a avut colaborări cu Paula Seling, Lora, Keo, Alex Velea, Cabron şi Inna. 

În 2017, după 20 de ani de la înfiinţarea La Familia, trupa a lansat un nou album. Iar Sişu şi Puya continuă să urce pe scene împreună. 

Sişu şi Puya: El e purtătorul meu de cuvânt

Port cuvintele.

Puya are trei fete cu soţia lui, Melinda. Cei doi sunt împreună de 16 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Cum a fost prins drogat Puya în trafic? Artistul riscă acum cinci ani de închisoare