Antena Meniu Search
x

Surse: Puya a fost prins drogat cu cocaină la volan, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, pe o stradă din Sectorul 1 din București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. 

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 08:13

Vezi și

Dragoș Gărdescu, zis Puya, a fost prins drogat cu cocaină la volan, în timpul unui control de rutină al poliţiştilor Brigăzii Rutiere. 

"În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal", se arată într-un comunicat al poliţiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Puya, în vârstă de 42 de ani, pe numele real Dragoș Gărdescu, este un cântăreț de rap din România. A devenit cunoscut ca membru al formației La Familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Surse: Puya a fost prins drogat cu cocaină la volan, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti