Antena Meniu Search
x

Video Cum arată Chuck Norris la 84 de ani. Actorul şi-a surprins fanii într-un videoclip pe Instagram: "Simt că am 48!"

Chuck Norris a împlinit 84 de ani, dar, aşa cum spuen chiar el, se simte ca şi când ar fi cu cel puţin 30 de ani mai tânăr. Actorul şi-a câştigat reputaţia ca fiind unul dintre cei mai duri bărbaţi, datorită rolurilor sale din filme celebre.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.03.2024, 17:43

Vezi și

Odată cu împlinirea vârstei de 84 de ani, Chuck Norris a distribuit un videoclip pe Instagram în care demonstrează că încă se află în formă şi că nu ţine cont de vârsta pe care o are. Într-un mesaj pentru fani, actorul a spus că „se simte bine şi rămâne activ”, arătându-i în imagini abilităţile din box.

„Ştiţi, astăzi împlinesc 84 de ani, dar simt că am 48!”, a spus el.

Cum şi-a început Chuck Norris cariera

Actorul care deţine centura neagră la judo şi jiu-jitsu a început cariera la Hollywood ca antrenor pentru celebrităţi, înainte de a-şi face debutul actoricesc în filmul din 1969 – The Wrecking Crew. A continuat să aibă o carieră de succes în filmele de acțiune din anii ’70 și ’80, jucând în Breaker, Breaker!, Good Guys Wear Black, A Force of One, An Eye for an Eye, Missing in Action, The Delta Force, Firewalker și Silence Code.

Pe acelaşi subiect

Este, de asemenea, binecunoscut pentru rolul principal din serialul TV Walker, Texas Ranger, serial în urma căruia a devenit foarte cunoscut în mediul online, fiind asociat cu diferite glume în onoarea lui, asociat fiind cu conceptul de duritate, putere, invincibilitate.

Chuck Norris, din nou pe marile ecrane

Ultimul film de acţiune în care a jucat a fost lansat în 2012, în The Expendables 2 alături de colegii de acțiune din anii '80 și '90 Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme și Arnold Schwarzenegger. De atunci, a apărut doar în anumite emisiuni televizate.

Recent, i-a încântat pe fani când a anunțat că va reveni pe ecran în viitorul film Agent Recon, în care va interpreta un personaj pe nume Căpitanul Alastair.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cum arată Chuck Norris la 84 de ani. Actorul şi-a surprins fanii într-un videoclip pe Instagram: "Simt că am 48!"