Antena Meniu Search
x

Video Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble, la Asia Express: "M-am atașat de el"

Norocul le-a surâs Lidiei și Esterei Buble în ediția patru de pe Drumul Împăraților. Cele două surori au dat de un șofer care le-a răsfățat și le-a promis că le va duce până la destinația în care urmează să se desfășoare noua probă.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 22:17

Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble, la Asia Express: "M-am atașat de el"
Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble, la Asia Express: "M-am atașat de el" - Antena 1

Aurostopul din cea de-a patra ediție a fost unul greu pentru cele opt echipe care au intrat în lupta pentru imunitate, mai puțin pentru Lidia și Estera Buble. Cele două surori au plecat spre următoarea misiune în forță și mai pregătite ca niciodată să ajungă primele la destinație.

Concurentele au pășit cu încredere pe drum, unde au făcut autostopul timp de câteva minute bune. Acestea au reușit să oprească o mașină cu un bărbat tânăr care le-a spus că le va duce până la destinația în care vor să ajungă.

Norocul le-a surâs surorilor Buble încă din primele minute. Fetele au urcat în mașină și nu s-au mai gândit la colegii lor de competiție care au așteptat și 4 ore jumătate în soare făcând autosopul. Artista a fost plăcut impresionată de cum s-a comportat șoferul cu ele. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble.

Pe acelaşi subiect

Lidia Buble s-a atașat de un bărbat care le-a dus cu mașina în ediția patru din Asia Express

Lidia Buble și sora ei s-au bucurat din plin de faptul că au reușit să găsească mașină într-un timp foarte scurt. Totodată, cele două au rămas cu gura căscată când șoferul s-a oferit să oprească la un resturant și să le dea o masă gustoasă.

"Eu o să plâng după domnul ăsta, serios, e foarte drăguț.", i-a dezvăluit Lidia Buble surorii sale în mașină. "Eu nu puteam să accept faptul că omul ăla pleacă și că nu o să-l mai văd niciodată. M-am atașat de el într-un fel în mașină. Câte ne-a povestit, deja eu aveam impresia că îl cunosc de o viață", a mai adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble, la Asia Express: "M-am atașat de el"