Antena Meniu Search
x

Video Cum arată spectacolul de 1 milion de dolari pe noapte, marca Lady Gaga. Un bilet VIP costă până la 2.200 $

Este show-ul momentului peste Ocean. Lady Gaga şi-a reluat spectacolele în Las Vegas, după o pauză impusă de pandemie de aproape doi ani. Un spectacol de un milion de dolari pe noapte pentru care artista şi-a pregătit ţinute de aproape 10 milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 22:33

Vezi și

O declaraţie de dragoste pentru muzica jazz şi pentru pian, aşa si-a conceput Lady Gaga spectacolul pe care îl tine zilele acestea în Las Vegas. De la piese clasice din repertoriul unor legende precum Frank Sinatra, Tony Bennett sau Edith Piaf, până la propriile hit-uri care au făcut-o celebră în toată lumea. 

Este un vis împlinit pentru Lady Gaga, care a mărturisit că dintotdeauna şi-a dorit să fie o fată de Las Vegas. Pentru fiecare apariţie pe scena celebrului cazino MGM Grand, este răsplătită cu un milion de dolari. 

Lady Gaga: Cei de la MGM m-au întrebat dacă vreau să vin să pariez. Şi le-am spus: nu. Aţi vrea să vin, să ţin un spectacol, să fac bani şi apoi să îi pierd la jocuri de noroc? 

Aproape 10 milioane de dolari costă ţinutele pe care Lady Gaga le etalează în fiecare seară. Vedeta şi-a dorit să spună o poveste cu fiecare creaţie, fie că aduce aminte de moda avangardistă a fetişcanelor din anii '20, cea a debutantelor din anii '30 sau a costumelor de vodevil din anii '50. Un bilet la show-ul lui Lady Gaga din Las Vegas costă între 300 şi 2.200 de dolari pentru locurile VIP din faţa scenei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Cum arată spectacolul de 1 milion de dolari pe noapte, marca Lady Gaga. Un bilet VIP costă până la 2.200 $