Antena Meniu Search
x

Video "Fă-mi o gaură în piept. Nu mă interesează!”. Linda Evangelista, despre cei 5 ani de luptă cruntă împotriva cancerului. Singura dorinţă a supermodelului

Supermodelul Linda Evangelista a dezvăluit că se luptă, de aproape cinci ani, cu cancerul. A învins boala de mai multe ori în tot acest timp, după ce chiar ea le-a cerut medicilor să o opereze cu orice risc. Cancerul nu e o condamnare la moarte, a transmis frumoasa vedetă. Arma ei este... pofta de distracţie. 

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 18:04

Vezi și

În anii '90,  Linda Evanghelista se bucura de succes internaţional şi era admirată de oameni din întreaga lume. Astăzi însă, departe de lumina reflectoarelor şi de gloria de acum 30 de ani, viaţa Lindei este o continuă luptă pentru supravieţuire. 

Supermodelul a vorbit pentru prima dată despre boala necruţătoare

În cel mai recent interviu, fostul supermodel a vorbit pentru prima dată despre bătălia pe care o duce de cinci ani cu o boală necruţătoare. Primul diagnostic l-a primit în 2018  - cancer la sân, atunci când Linda le-a cerut medicilor să-i facă dublă masectomie.

"Fă-mi o gaură în piept. Nu mă interesează să arate drăguț. Vreau să scoți tot. Vreau să văd o gaură în piept la finalul operației. Înțelegi? Nu vreau să mor din cauza asta!", a transmis supermodelul.

Pe acelaşi subiect

Cum trece vedeta prin momentele dificile

Chiar şi aşa, boala a recidivat la finalul anului trecut. Atunci, medicii i-ar fi descoperit un nodul în zona muşchilor pectorali. Supermodelul a ajuns din nou pe masa de operaţie şi a trecut cu bine şi de acea intervenţie. Deşi se simte bine, Linda spune că ştie că boala se poate întoarce oricând şi este pregătită pentru orice. Singura ei dorinţă este să se poată bucura în continuare de timpul petrecut alături de cei dragi. 

"Ştiu că sunt cu un picior în groapă, dar mai degrabă am chef să mă distrez", a adăugat ea.

Anul trecut, topmodelul a dezvăluit, de asemenea, că a suferit o operaţie estetică nereuşită, care i-a lăsat cicatrici pe corp şi pe faţă şi a forţat-o să renunţe la modelling. De atunci, Linda trăieşte departe de ochii publicului şi încearcă să îşi accepte noua înfăţişare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » "Fă-mi o gaură în piept. Nu mă interesează!”. Linda Evangelista, despre cei 5 ani de luptă cruntă împotriva cancerului. Singura dorinţă a supermodelului