Antena Meniu Search
x

Video Femei legendare, fotografiate pentru calendarul Pirelli. Selecţie a celor mai frumoase imagini

Iată câteva dintre cele mai frumoase femei din lume, care ne zâmbesc din fotografiile apărute în calendarele Pirelli de-a lungul zecilor de ani de existenţă a celebrei companii. 

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 17:08

Vezi și

Calendarul Pirelli a fost publicat pentru prima dată în 1964 şi oferit cadou în ediție limitată unor celebrităţi şi clienți ai mărcii omonime de anvelope. Zece ani mai târziu, producţia a fost întreruptă, dar calendarul a revenit un deceniu mai târziu. 

Bryan Adams, artistul din spatele Calendarului Pirelli 2022

Un omagiu adus starurilor muzicii mondiale din anii '60 până în prezent, "On the road" aduce alături cei mai în vogă artişti ai momentului alături de adevăraţi zei ai muzicii precum Cher sau Iggy Pop. Fotografiile au fost făcute în Los Angeles şi Capri şi surprind momente-cheie din viaţa unui artist aflat în turneu. De la efervescenţa concertelor, până la călătoriile dintr-un oraş în altul sau singurătatea camerelor de hotel. 

Imaginată de Bryan Adams, călătoria reunește artiști de naționalități, genuri muzicale, vârste și povești profesionale diferite. Star rock pasionat de fotografie, chiar Adams apare în calendarul pe care îl închide, cu un autoportret. Special pentru eveniment, canadianul a compus şi o melodie. Şi tocmai el a fost marele absent la evenimentul de lansare din Milano, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, la sosirea în Italia. "Este o onoare extraordinară şi sunt foarte încântat că am avut ocazia să lucrez cu ei", a transmis Bryan Adams

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Femei legendare, fotografiate pentru calendarul Pirelli. Selecţie a celor mai frumoase imagini