Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Celebrul Calendar Pirelli revine după un an de pauză. Lista vedetelor care au onorat invitaţia de a fi fotografiate

Calendarul Pirelli se întoarce după un an de pauză forţată de pandemie. În spatele celei de-a 48-a ediţie a calendarului se află cântăreţul Bryan Adams, care după 45 de ani de turnee, ia rolul de fotograf şi a ales drept tematică "Viaţa în turneu". Cher, Rita Ora, Grimes, Iggy Pop şi alţi artişti de marcă i-au răspuns invitaţiei şi s-au lăsat pozaţi de vedeta din Canada.

de Redactia Observator

la 06.08.2021 , 21:01

''Muzicienii nu văd niciodată cu adevărat faţada clădirii, văd spatele acesteia. Vedem uşa de la scenă, vedem culisele, vedem subsolul clădirii. Când vine momentul spectacolului, deschizi cortina şi vezi pe toată lumea''.

Aceasta este lumea pe care Bryan Adams a trăit-o timp de 45 de ani. Acum speră să o aducă la viaţă în calendarul Pirelli 2022. Oamenii vor putea experimenta viaţa din turnee din perspectiva unor artişti de toate vârstele şi din toate genurile muzicale

Cher, artistă: Mă duc la machiaj, mai vorbim ca între fete în culise şi apoi sunt gata. Şi apoi încep să am emoţii şi apoi mă duc la scenă, unde încă am emoţii, însă îmi trec odată ajunsă acolo şi mă simt bine. 

Vezi și

Jennifer Hudson, artistă: Să fiu pe scenă pentru fani înseamnă totul pentru mine, pentru că este modul perfect de comunicare.

Pe acelaşi subiect

Nume sonore apar fotografiate în noul calendar

Cher, Rita Ora, Grimes, Jennifer Hudson, Iggy Pop sunt doar câţiva dintre cei care au acceptat invitaţia şi s-au lăsat pozaţi de Adams, în ipostaze prin care au trecut de multe ori în viaţa lor. 

Bohan Phoenix, artist: Mă ajută să gândesc mai bine când sunt în mişcare.

Rita Ora, artistă: Am ocazia să călătoresc în lumea întreagă şi pentru mine călătoriile sunt cele care îmi dau senzaţia că trăiesc.

Iggy Pop, artist: Când aveam 15 ani, plecam din oraş în dubiţa noastră plină de echipamente muzicale. Vreo 2-3 ore dura doar drumul. Stăteam până la miezul nopţii şi cântam şi ajungeam acasă la 3 dimineaţa.

Pentru decor, Bryan Adams a ales Insula Capri din Italia şi teatre, hoteluri şi străzi din Los Angeles. 

Bryan Adams, artist: Mă simt de parcă ceea ce am realizat aici este doar începutul, într-un fel a ceea ce puteam să facem pentru a spune o poveste mult mai largă. 

Ediţia a 48-a a calendarului Pirelli va fi lansată în luna noiembrie.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Celebrul Calendar Pirelli revine după un an de pauză. Lista vedetelor care au onorat invitaţia de a fi fotografiate