Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de Film de la Veneţia 2023. "Maestro", filmul regizat de Bradley Cooper, aplaudat minute în şir

A patra zi a Festivalului de Film de la Veneţia a luat sfârşit. Multe filme au avut ieri premiera, însă cel mai aşteptat a fost "Maestro" cu Bradley Cooper în rol principal. Deşi actorul nu a fost prezent, din solidaritate pentru greva colegilor săi, pelicula a generat numeroase aprecieri. Mâine, va fi proiectat şi filmul "Priscilla" care prezintă iubirea dintre tânără şi fenomenul rock'n'roll Elvis Presley.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 08:13

Vezi și

Vedeta serii la Festivalul de Film de la Veneţia a fost pelicula "Maestro", cu Bradley Cooper şi Carey Mulligan în rolurile principale. Este al doilea film regizat de actor după "A Star Is Born". "Maestro" arată povestea de dragoste dintre legendarul compozitor, dirijor și pianist Leonard Bernstein și soția sa Felicia Montealegre Cohn Bernstein, ce a dus la o căsnicie 25 de ani și trei copii. Deşi mulţi actori, inclusiv Bradley Cooper, au lipsit de pe covorul roşu, filmul a fost profund apreciat.  

Luni, un nume important pe lista proiecţilor este pelicula "Priscilla"

Aplauzele furtunoase au durat aproape zece minute, iar invitaţii de seamă au fost chiar cei trei copii ai lui Leonard Bernstein. Cu lacrimi în ochi, au făcut un gest ce a adus aminte de cariera impresionantă a tatălui lor. Un alt film intrat în competiţia pentru Leul de Aur este "Adagio", în regia lui Stefano Sollima. Povestea are loc în Roma şi prezintă viaţa lui Manuel, un băiat de 16 ani, care încearcă să-şi trăiască viaţa cât mai mult posibil în timp ce are grijă de tatăl său în vârstă. Destinul lui se schimbă brusc în momentul în care devine victima şantajului.

Mâine, un nume important pe lista proiecţilor este pelicula "Priscilla" care arată cum decurge viaţa tinerei Priscilla Beaulieu după ce îl întâlneşte pe fenomenul global Elvis Presley. Fosta soţie a legendei rock'n'roll, acum în vârstă de 78 de ani, a ajuns în Veneţia încă de ieri şi a fost surprinsă de fotografi într-un costum negru, la care a asortat o geantă Chanel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Festivalul de Film de la Veneţia 2023. "Maestro", filmul regizat de Bradley Cooper, aplaudat minute în şir