Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de film de la Veneţia. Controversele stârnite de filmul "Priscilla", despre începutul relaţiei dintre ea şi Elvis Presley. Fanii l-au numit "dezgustător"

Festivalul de film de la Veneţia s-a transformat în scena unor proteste fără precedent. Furia publicului s-a îndreptat spre filmul Priscilla, pe care l-au numit dezgustător. Prezintă în detaliu începutul relaţiei dintre Elvis Presley, de 24 de ani şi Priscilla, iubita lui de doar 14 ani, care i-a devenit soţie. Iar regizorul Woody Allen a fost întâmpinat pe covorul roşu cu huiduieli, acuzat că şi-a violat fiica pe când aceasta avea şapte ani.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 22:37

Vezi și

Woody Allen a reaprins controversele după ce i-a luat apărarea lui Luis Rubiales. Regizorul a spus într-un interviu că sărutul dintre Rubiales, preşedintele feredraţiei spaniole de fotbal, şi fotbalista Jenni Hermoso a fost doar gest prietenesc: "Nu s-a ascuns, nu a sărutat-o pe o alee întuneacoasă, nu a violat-o. A fost doar un sărut prietenesc. Ce este greşit în asta?"

Woody Allen, etichetat în repetate rânduri violator şi pedofil

Declaraţiile lui Woody Allen au readus în memoria lumii întregi acuzaţiile fiicei adoptive. Dylan Farrow, acum în vârstă de 38 de ani, a spus în repetate rânduri că regizorul a violat-o când era mică. Allen a fost etichetat violator şi pedofil, iar oamenii au protestat când şi-a făcut apariţia la Festivalul de film de la Veneţia. Regizorul participă cu filmul "COUP DE CHANCE" primul său film în limba franceză. Pelicula spune povestea unui cuplu aparent perfect, destrămat însă de reaprinderea unei iubiri din liceu.

După prima proiecţie, Woody Allen a uitat, însă de contestatari: s-a bucurat de 5 minute de aplauze şi ovaţii. Criticii prevăd că filmul va avea succes răsunător, dar Woody Allen se gândeşte să iasă la pensie. "Am fost foarte, foarte norocos întreaga mea viaţă. Am avut noroc şi când am făcut filme, iar de-a lungul timpului am primit şi laude nemeritate şi foarte multă atenţie şi respect", declara regizorul. 

Controversele stârnite de filmul Priscilla, regizat de Sofia Coppola

Controverse a stârnit şi filmul Priscilla, regizat de Sofia Coppola. După ce s-au extaziat la ideea peliculei despre viaţa soţiei lui Elvis Presley, acum se declară şocaţi. Regizoarea prezintă în detaliu povestea de dragoste dintre Priscilla, la 14 ani, şi Elvis, cu 10 ani mai mare. 

Priscilla Presley, care a mers la festivalul de film de la Veneţia pentru premieră, a vorbit deschis despre diferenţa de vârstă cu care a început o mare iubire: "Chiar dacă aveam doar 14 ani eram mai în vârstă ca experienţă de viaţă, nu ca ani. Nu am făcut niciodată sex cu el (când eram minoră - n.r.). Era foarte drăguţ, foarte blând şi foarte iubitor, dar a ţinut cont de faptul că nu aveam decât 14 ani", a povestit Priscilla Presley.

Atât Priscilla, cât şi filmul regizat de Woody Allen au intrat în competiţie pentru marele premiu. Câştigătorii îi vom afla sâmbătă, la sfârşitul festivalului de la Veneţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Festivalul de film de la Veneţia. Controversele stârnite de filmul "Priscilla", despre începutul relaţiei dintre ea şi Elvis Presley. Fanii l-au numit "dezgustător"