Antena Meniu Search
x

"Grătar, gin tonic şi umor". Doi bătrâni de 90 de ani, despre secretele care le-au asigurat o căsnicie fericită

Doi bătrâni care aniversează peste câteva zile 63 de ani de la căsătorie au dezvăluit secretele relației lor longevive. Este vorba despre grătar, gin tonic și umor, au dezvăluit cei doi chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ambii soți au peste 90 de ani.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 16:08

- Captură video / Youtube

Josephine și Aubrey Langley care au 90 și 91 de ani s-au întâlnit în 1958, într-un club de dans din nordul Țării Galilor. Ei au povestit că prima întâlnire au avut-o în spatele unui cinematograf și ulterior au decis să se căsătorească.

Secretele unei căsătorii reuşite

Relația lor a rezistat anilor, iar secretele stabilității sunt surprinzătoare. Cuplul care în prezent locuiește într-o casă pentru vârstnici a relatat, de Ziua Îndrăgostiților, că grătarul, ginul tonic și umorul sunt factorii importanți ai unei căsătorii reușite.

„Un soț care știe să facă grătar și să facă un gin tonic excepțional de bun, dar și un bun simț al umorului contează”, a spus Josephine Langley, potrivit Sky News.

De Ziua Îndrăgostiților, cuplul va primi o cină romantică și privată, cu șampanie și trei feluri de mâncare pregătite special de un bucătar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » "Grătar, gin tonic şi umor". Doi bătrâni de 90 de ani, despre secretele care le-au asigurat o căsnicie fericită