Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Trailer pentru Indiana Jones and the Dial of Destiny, cu Harrison Ford. Când apare filmul în cinematografe

Harrison Ford intră, pentru ultima dată, în rolul celebrului arheolog Indiana Jones, într-un nou film al seriei spectaculoase.

De Redactia Observator la 02.12.2022, 14:40
Vezi și

Indiana Jones - The Dial of Destiny va aduce pe micile ecrane a cincea aventură a omului de ştiinţă care sfidează moartea, într-o cursă contracronometru plasată în anii 1960. Harrison Ford, care şi-a sărbătorit anul acesta 80 de ani, îşi reia rolul şi îl întruchipează pe aventurier în două perioade ale vieţii sale graţie efectelor speciale digitale. 

Primul film din franciză care nu este regizat de Steven Spielberg

Acesta va fi primul film din franciză care nu este regizat de Steven Spielberg, care îi lasă locul lui James Mangold, regizorul filmelor „Logan” şi „Le Mans 66”. Lansarea „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” în 2008 nu i-a impresionat pe fanii francizei. 

În septembrie, în cadrul prezentării lungmetrajului la D23 Expo, organizat de Disney, Harrison Ford a lăsat să se înţeleagă că acest nou film va fi ultimul în care va îmbrăca costumul de explorator. Filmul va rula în cinematografe din 30 iunie 2023. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Trailer pentru Indiana Jones and the Dial of Destiny, cu Harrison Ford. Când apare filmul în cinematografe