Antena Meniu Search
x

Video Hiturile româneşti ale anilor 2000 au răsunat la Nostalgia, într-o nouă noapte de distracţie. Muzica a făcut punte între generaţii

Petrecere pe cinste noaptea trecută, la Nostalgia, cel mai mare festival de muzică retro-disco din România. Mii de tineri au strigat "prezent" la distracţie. Au cântat şi au dansat pe melodii de Madonna, Queen sau Gipsy Kings, dar atmosfera a fost cu adevărat de neuitat când au răsunat hiturile româneşti ale anilor 2000. 

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 21:14

Cei care iubesc muzica disco s-au distrat de minune la festival. "Mă bucur atât de mult că s-a dezvoltat atât de mult treaba asta cu Nostalgia. Cred că e unul dintre festivalurile mele preferate", spune Ştefan Floroaica, actor.

Nostalgia 2024, o nouă noapte de distracţie

Cu ţinute care mai de care mai extravagante, petrecăreţii s-au întrecut în mişcări de dans. În timp ce unii și-au amintit de tinereţe, alții s-au gândit la părinții care ascultau celebrele versuri ale hiturilor din anii '90 şi 2000. 

Vezi și

"Vreau să îi spun mamei mele că o iubesc şi că mă bucur că am învăţat toate mişcările astea de la ea", spune un tânăr. "Am venit la festival pentru ea şi îmi place că dansez pe muzica pe care dansa ea când era ca mine", mărturiseşte o tânără. 

Organizatorii pregătesc surprize şi pentru diseară. Biletele costă 129 de lei, iar tinerii sub 16 ani pot veni doar cu părinţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Entertainment » Hiturile româneşti ale anilor 2000 au răsunat la Nostalgia, într-o nouă noapte de distracţie. Muzica a făcut punte între generaţii