Antena Meniu Search
x

Video Nostalgia 2024. A doua zi de festival a venit cu zeci de surprize pentru nostalgici. La intrare, toată lumea a semnat "condica"

A fost a doua noapte de distracţie la festivalul Nostalgia. Lângă pădurea Băneasa au răsunat hit-urile anilor 2000, iar ediţia din acest an este o fuziune a generaţiilor muzicale, unde clasicii împart scena cu nume noi, care duc mai departe spiritul muzicii Retro, într-o manieră modernă. Festivalul promite o atmosferă de neuitat. 

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 09:52

Nostalgia anilor 2000 te aşeaptă încă de la intrarea în festival. Un oracol imens, poziţionat la intrare, a devenit „condica“ tuturor celor prezenţi. Iar pentru a sublinia diversitatea celor care participă la festival, datele de naştere inscripţionate în oracol pornesc de la anul 1975 şi ajung până în anul 2009.

O fuziune a generațiilor muzicale a pus stăpânire pe întreg festivalul

Oamenii au trecut prin toate stările - au râs, au plâns de fericire și au cântat fiecare melodie veche, dar actuală. Zona balcanică a fost, şi ea de asemenea, la mare căutare. Energia nu se poate descrie în cuvinte, iar Cartierul Şucar a cucerit foarte multe inimi în seara asta. 

Vezi și

De mai bine de 6 ani, festivalul prezintă, într-o manieră specială, trecutul şi viitorul, prin organizarea unui muzeu retro.

Pe acelaşi subiect

"Şi penarul cu steagul Americii îmi aminteşte de copilărie. Cred că orice copil a avut unul. Şi toate pozele pe care mama nu mă lăsa să le lipesc pe pereţi deci da, trauma copilăriei. "

"Toate, de la monitorul de calculator, la cuvertura de pe pat, abţipildurile de la televizor, mobila, tot. " "Sunt amintiri pe care poate le-am uitat şi acum ne aducem aminte şi e foarte drăguţ. Ne aducem aminte de unde am plecat şi unde suntem acum. "

"Tot, este prima dată când venim, eu vin de departe, din Italia. Deci, emoţionant emoţionant, foarte frumos!", povestesc turiştii. 

Prezentul poate fi şi el, o viitoare nostalgie, cel puţin asta spun cei care s-au întors în timp, noaptea trecută, entuziasmați mai ceva ca niște copii. Pe lângă mâncare, băutură şi multă distracţie, emoţia a plutit în aer. Festivalul continuă şi în această seară!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Nostalgia 2024. A doua zi de festival a venit cu zeci de surprize pentru nostalgici. La intrare, toată lumea a semnat "condica"