Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video În COOLisele Observator: Vedetele aşa cum nu le-aţi văzut la TV. Raluca Bădică, duet de excepţie cu EMMA

În fiecare vineri vă prezentăm ceea ce nu se vede la TV. Colega noastră, Raluca Bădică surprinde imagini din spatala camerelor de filmat, cu invitaţii care vin în platoul Observator în timpul săptămânii.

de Raluca Bădică

la 06.08.2021 , 14:55

Am văzut câteva imagini surprinse în spatele camerelor din platou în timp ce invitaţii noştri se pregătesc să vină în faţa dumneavoastră. Pe scurt, s-a cântat mult, inclusiv Raluca Bădică a cântat alături de Emma şi a primit şi o ofertă din partea acesteia. Au fost şi sfaturi pline de har din partea părintelui Vasile Ioana, dar s-a apelat şi la numerologie pentru aflarea viitorului.

Emma, F.Charm, Zuralia Orchestra, Bella Santiago, Toni Makhoul sunt doar câţiva dintre invitaţii care au trecut pragul studioului Observator în această săptămână. Care a fost atmosfera din culise, ce discuţii au avut invitaţii şi cum se simte energia în spatele camerelor, vedeţi în materialul video de mai sus.

Vezi și
Raluca Bădică Like

De mică m-a fascinat "lumea din televizor". Îmi doream să fiu în fața reflectoarelor și mă visam o cântăreață de succes. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » În COOLisele Observator: Vedetele aşa cum nu le-aţi văzut la TV. Raluca Bădică, duet de excepţie cu EMMA