Antena Meniu Search
x

Intact Media Group, lider SATI în luna iunie, cu 15.081.134 de vizitatori unici

Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet) în luna iunie, cu 15.081.134 de vizitatori unici.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 12:44

A1.ro, platforma de video entertainment a grupului, a înregistrat peste 5 milioane de vizitatori unici, iar Observatornews.ro, site-ul de știri generaliste, a avut 5.488.110 vizitatori unici. Ambele sunt în TOP 10 SATI al celor mai citite platforme media digitale din online-ul românesc.

În luna iunie, A1.ro și-a menținut primul loc detașat la nivel de vizitatori unici în categoria de Divertisment, iar aplicația mobilă Antena 1 a rămas alegerea numărul 1 a consumatorilor pentru a patra lună. Site-ul este pe primul loc de peste 60 de luni în categoria Divertisment.

Spynews.ro, site-ul numărul 1 în categoria Celebrități și știri de divertisment, a fost accesat de peste 2 milioane vizitatori unici în luna iunie, iar As.ro, platforma de sport a grupului, a atins în iunie un nou record de 5.802.375afișări. Catine.ro, site-ul de Lifestyle feminin, înregistrează deja peste 4 milioane de afișări la 5 luni de la lansare și își continuă creșterea la nivel de vizitatori unici (876.010).

Antena3.ro se află pentru a doua lună consecutivă în TOP 3 în categoria Știri și analize, cu 4.530.355 vizitatori unici, o creștere de 7% față de luna mai și de aproape 50% față de luna aprilie. Radiozu.ro și zutv.ro înregistrează creșteri față de luna precedentă și se află în TOP 5 în categoria Muzică & Audio din SATI.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainement!

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Intact Media Group, lider SATI în luna iunie, cu 15.081.134 de vizitatori unici