Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jennifer Lopez şi Ben Affleck fac nunta unde ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu 20 de ani: „Planul este aproape identic”

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să îşi celebreze cununia cu o petrecere în Georgia, la una dintre proprietăţile actorului. Se spune că acela este locul unde cei doi ar fi trebuit să se căsătorească acum 20 de ani.

de Antonia Roşu

la 19.07.2022 , 17:04

Jennifer Lopez şi Ben Affleck fac nunta unde ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu 20 de ani
Jennifer Lopez şi Ben Affleck fac nunta unde ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu 20 de ani - Profi Media

Cântăreața, în vârstă de 52 de ani, și actorul, în vârstă de 49, s-au căsătorit în weekend, în timpul unei ceremonii restrânse în Las Vegas, la numai un an de la neaşteptata împăcare.

Cei doi au mai fost logodiți în 2002, înainte de a se despărți în 2004. După cununia din Las Vegas, cuplul plănuieşte să-și sărbătorească nunta cu o petrecere în viitorul cât mai apropiat, relatează The Mirror.

Cuplul Beniffer promite o petrecere de proporţii

Articolul continuă după reclamă

O astfel de sărbătoare ar putea avea loc la una dintre proprietăţile lui Affleck, din Georgia, în valoare de $9 milioane. Surse apropiate ale celor doi afirmă că acela este locul unde cuplul plănuia să se căsătorească în 2003, înaintea despărţirii.

Potrivit TMZ, cei doi proaspăt căsătoriţi vor invita prietenii și familia pentru o „petrecere de proporţii”, la sfârșitul acestei luni. Planul este „aproape identic” cu aranjamentele făcute pentru nunta lor din urmă cu două decenii, când Affleck și Lopez s-au logodit pentru prima dată.

Antonia Roşu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Jennifer Lopez şi Ben Affleck fac nunta unde ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu 20 de ani: „Planul este aproape identic”