Antena Meniu Search
x

Joaquin Phoenix revine pe marele ecran în continuarea "Joker", premiat cu Oscar. Când va fi lansat filmul

O continuare a thriller-ului psihologic "Joker" premiat cu Oscar, care îl are în centru pe unul dintre cei mai cunoscuţi răufăcători din benzile desenate, va fi lansată în cinematografe pe 4 octombrie 2024, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Warner Bros., scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 11:37

Joaquin Phoenix revine pe marele ecran în continuarea "Joker", premiat cu Oscar. Când va fi lansat filmul
Joaquin Phoenix revine pe marele ecran în continuarea "Joker", premiat cu Oscar. Când va fi lansat filmul - Profimedia Images

"Joker: Folie a Deux", îl va avea în rol principal pe Joaquin Phoenix, reluând rolul personajului principal, care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor în filmul din 2019. 

"Joker", care a fost nominalizat la Oscar la categoria "cel mai bun film" şi câştigat statueta pentru "cea mai bună muzică originală", precum şi pentru "cel mai bun actor principal", a fost regizat şi produs de Todd Phillips, care a scris scenariul împreună cu Scott Silver.

"Joker" povestea suferinţele, umilinţele şi nebunia lui Arthur Fleck, actor şi clovn care se lupta să găsească succesul şi respectul. 

Sequel-ul ar urma să fie un musical, în care Lady Gaga ar urma să joace rolul lui Harley Quinn

Pe acelaşi subiect

Warner Bros. nu a oferit alte detalii despre sequel, dar publicaţia Variety a anunţat că noua producţie va fi un musical, în care Lady Gaga ar trebui să o interpreteze pe partenera de conspiraţii a lui Joker, Harley Quinn.

Phoenix, în vârstă de 47 de ani, cunoscut pentru interpretarea unor personaje cu probleme emoţionale, a fost apreciat pentru unul dintre cele mai înfricoşătoare şi tulburătoare roluri din cinematografia modernă.

A fost al doilea interpret care a câştigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui Joker, după Heath Ledger care a câştigat postum Oscarul pentru "cel mai bun actor în rol secundar" pentru interpretarea sa din 2008 a personajului din "The Dark Knight".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Joaquin Phoenix revine pe marele ecran în continuarea "Joker", premiat cu Oscar. Când va fi lansat filmul