Antena Meniu Search
x

John Malkovich se află în România, unde filmează "Cravata galbenă". Cum poţi apărea în film, alături de actorul de Oscar

Celebrul actor John Malkovich, câştigător a două premii Oscar, se află în România. Iar proiectul care l-a adus aici ne face mândri.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 12:48

Vezi și

Actorul de la Hollywood îl va interpreta pe legendarul dirijor român, Sergiu Celibidache. Pelicula se va numi Cravata galbenă şi va aduce în prim plan chiar viaţa fascinantă a muzicianului nostru.

Actriţa britanică Miranda Richardson îl însoţeşte în această călătorie pe Malkovich. Ea va juca rolul soţiei dirijorului român, Ioana Celibidache. Cei doi actori sunt pe acelaşi platou de filmare după 30 de ani.

Cum poţi apărea în film

Echipa de producţie din spatele peliculei Cravata galbenă caută spectatori pentru o scenă care recreează concertul lui Sergiu Celibidache de la Philadelphia. 

Filmarea va avea loc la Sala Palatului pe data de 27 iunie 2023, iar repetiţiile vor dura între 7 şi 12 ore. Vor fi în total 4000 de persoane în public, care vor primi 150 lei pentru această zi de filmare şi se va oferi şi mâncare.

Doritorii se pot înscrie AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Entertainment » John Malkovich se află în România, unde filmează "Cravata galbenă". Cum poţi apărea în film, alături de actorul de Oscar