Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Keanu Reeves susține că s-a căsătorit cu Winona Ryder în România. Ritualul, oficiat de preoți adevărați, într-o scenă din "Dracula"

Keanu Reeves a clarificat dilema legată de căsătoria sa cu Wynona Ryder, din pelicula "Dracula", filmată parţial în România. 

de Redactia Observator

la 26.11.2021 , 14:09

Din punctul de vedere al actorului, scena filmată în 1992 constituie o căsătorie reală, dat fiind că în locul unor actori, regizorul a angajat preoţi adevăraţi, din România, iar ambii actori au spus ''DA'' în faţa altarului. În aceste condiţii, mariajul de 29 de ani dintre cei doi ar deveni unul dintre cele mai trainice de la Hollywood. 

Keanu Reeves: Am filmat o scenă întreagă a unei ceremonii de căsătorie cu preoţi adevăraţi. Wynona spune că suntem. Coppola spune că suntem. Deci bănuiesc că suntem căsătoriţi. 

În urmă cu 3 ani cei doi au fost din nou colegi de platou în filmul "Destination Wedding". Într-un interviu de promovare de atunci, doar Wynona Ryder şi-a amintit de scena din "Dracula". 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Entertainment » Keanu Reeves susține că s-a căsătorit cu Winona Ryder în România. Ritualul, oficiat de preoți adevărați, într-o scenă din "Dracula"