Antena Meniu Search
x
LIVE

Keanu Reeves susține că s-a căsătorit cu Winona Ryder în România. Ritualul, oficiat de preoți adevărați, într-o scenă din "Dracula"

Keanu Reeves a clarificat dilema legată de căsătoria sa cu Wynona Ryder, din pelicula "Dracula", filmată parţial în România. 

De Redactia Observator la 26.11.2021, 14:09
Vezi și

Din punctul de vedere al actorului, scena filmată în 1992 constituie o căsătorie reală, dat fiind că în locul unor actori, regizorul a angajat preoţi adevăraţi, din România, iar ambii actori au spus ''DA'' în faţa altarului. În aceste condiţii, mariajul de 29 de ani dintre cei doi ar deveni unul dintre cele mai trainice de la Hollywood. 

Keanu Reeves: Am filmat o scenă întreagă a unei ceremonii de căsătorie cu preoţi adevăraţi. Wynona spune că suntem. Coppola spune că suntem. Deci bănuiesc că suntem căsătoriţi. 

În urmă cu 3 ani cei doi au fost din nou colegi de platou în filmul "Destination Wedding". Într-un interviu de promovare de atunci, doar Wynona Ryder şi-a amintit de scena din "Dracula". 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Keanu Reeves susține că s-a căsătorit cu Winona Ryder în România. Ritualul, oficiat de preoți adevărați, într-o scenă din "Dracula"