Antena Meniu Search
x

Video Laura Bretan, mesaj aniversar de la tenorul Jose Carreras: "Sper că vom avea oportunitatea, curând, să împărţim din nou aceeaşi scenă, la fel cum s-a întâmplat în România în urmă cu câteva luni"

Laura Bretan petrece ca la 20 de ani. Cea mai importantă apariţie din ultimii ani în lumea muzicii internaţionale mai face un salt în carieră. Va susţine al doilea concert la Sala Palatului. Se întâmplă weekendul acesta. Duminică, mai exact. Şi este un concert aniversar, susţinut la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 20 de ani. 

de Redactia Observator

la 08.04.2022, 14:17

Vezi și

Veţi avea ocazia să o ascultaţi pe tânara care a cântat împreună cu Toto Cutugno, Michael Bolton sau Jose Carreras, din Chicago şi până la Tokio. 

Laura Bretan a venit însoţită în platoul Observator de artiştii Eliza G şi Nick Casciaro alături de care va cânta în concertul de la Sala Palatului. 

Artista a avut parte şi de o surpriza. A primit urări din partea tenorului José Carreras şi a băieţilor de la Il Volo. 

José Carreras, tenor: Draga mea Laura, îţi doresc un sincer "La mulţi ani", o zi frumoasă ţie, familiei tale! Sper că vom avea oportunitatea, curând, să împărţim din nou aceeaşi scenă, la fel cum s-a întâmplat în România în urmă cu câteva luni. Te îmbrăţişez şi îţi transmit cele mai bune gânduri!

Il Volo: Bună, Laura! Cum eşti? Vrem să-ţi urăm La mulţi ani! Îţi transmitem cele mai bune gânduri de ziua ta, din Italia! Şi sperăm să te vedem curând! Ciao! Îmbrăţişări! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Laura Bretan, mesaj aniversar de la tenorul Jose Carreras: "Sper că vom avea oportunitatea, curând, să împărţim din nou aceeaşi scenă, la fel cum s-a întâmplat în România în urmă cu câteva luni"