Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Lucian Bode a îmbinat utilul cu plăcutul şi a luat pulsul festivalului, la Untold. Ministrul de Interne şi Emil Boc, în zona VIP de pe Cluj Arena

La Untold a fost, sâmbătă seară, şi ministrul Afacerilor Interne şi interimar la Justiţie. Lucian Bode a urmărit spectacolul din zona VIP, dar a spus "prezent" şi pe site-urile de socializare, unde a vrut să arate că supraveghează totul cu ochi vigilenţi.

De Alex Prunean la 12.09.2021, 14:15
Vezi și

Ministrul Lucian Bode nu a avut prea mult timp să se distreze la Untold. A făcut o vizită scurtă în centrul de comandă, acolo de unde sunt coordonaţi cei 2.000 de angajaţi MAI aflaţi zilele acestea la datorie. Mai apoi şi-a pus masca de protecţie, a făcut câteva fotografii pentru Facebook, şi-a dat jos masca de protecţie şi s-a întâlnit cu primarul Emil Boc. Acesta i-a fost "ghid" ministrului de Interne, pentru că i-a făcut şi un tur scurt al festivalului. Apoi, Lucian Bode a venit în zona VIP, însă a mai stat doar câteva minute, întrucât în acel moment pe scena principală nu se afla nimeni. A prins, practic, un moment publicitar.

Pentru ultima noapte de Untold sunt pregătite mai multe momente speciale. Mai mulţi artişti vor urca pe cele opt scene ale festivalului, dar cel mai aşteptat este concertul lui Afrojack, care va avea loc pe scena principală. În jurul orei 02:00 este programat un show pirotehnic. Vor fi focuri de artificii, jocuri de lumini şi de lasere, pe care organizatorii le pregătesc în fiecare an, pe final de festival. Aproximativ 75.000 de oameni au fost ieri pe stadionul Cluj Arena şi acelaşi număr e aşteptat şi în această seară. Încă se mai pot cumpăra bilete de o zi, contra sumei de 55 de euro. Pentru a putea intra la festival este necesar certificatul digital COVID-19.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Lucian Bode a îmbinat utilul cu plăcutul şi a luat pulsul festivalului, la Untold. Ministrul de Interne şi Emil Boc, în zona VIP de pe Cluj Arena