Antena Meniu Search
x

Video Made in Romania, maneaua lansată în urmă cu 16 ani de Ionuţ Cercel face furori în lumea întreagă. Cum s-au filmat fotbaliştii de la Inter după ce au devenit campioni

Sărbătoare în Italia pe ritmuri româneşti. Fotbaliştii lui Inter au celebrat câştigarea titlului pe melodia "Made in Romania". Este o manea lansată în urmă cu 16 ani, dar care abia acum a devenit virală. Tineri din toate ţările lumii se filmează făcând tot felul de coregrafii. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 21:24

Vezi și

Melodia a răsunat de mai multe ori aseară în vestiarul jucătorilor de la Inter Milano. Fotbaliştii au dansat o horă pe versurile piesei "Made in Romania". Tonul a fost dat de turcul Calhanoglu care a povestit inclusiv în interviuri despre maneaua lui Ionuţ Cercel, lansată în 2008.

Deşi melodia a trecut aproape neobservată la vremea lansării, acum cele două clipuri de pe youtube au împreună aproape 100 de milioane de vizualizări. 

Ionuţ Cercel, artist: Mă bucur că piesa lui Ionuţ Cercel este pe tot Globul şi o ascultă tot Globul

Robert Feraru, expert social media: Contribuie foarte mult la viralizarea melodiei astfel de actori care transmit, sub o formă sau alta, o informaţie dintr-un motiv foarte simplu: este un om dintr-o altă categorie dintr-o altă comunitate care aduce o nouă informaţie şi cumva se creează interes pe acest subiect. 

Piesa face valuri şi pe TikTok sau Instagram, unde au fost încărcate mii de filmuleţe care conţin refrenul. Doi dansatori turci au creat o coregrafie, care a devenit virală, şi au făcut înconjurul lumii cu dansul lor. La propriu. 

Robert Feraru, expert social media: De obicei trendurile se fac atunci când pot fi reproduse, şi când pot fi reproduse de cei mai mulţi oameni apar în algoritm şi devin sugestie pentru utilizatorii care consumă conţinut similar. 

Trendul a traversat toată Europa şi a ajuns până Asia, America şi chiar Africa. 

Melodia a revenit şi în atenţia românilor

Fosta campioană mondială la gimnastică, Aurelia Dobre, a reinterpretat dansul în stilul propriu.

Pe ritmuri româneşti de petrecere a fost prezentat şi portarul Horaţiu Moldovan pe conturile de socializare ale echipei Atletico Madrid. Iar peste imaginile cu jucătorii la antrenamente a fost inserată o manea interpretată de Nicolae Guţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Made in Romania, maneaua lansată în urmă cu 16 ani de Ionuţ Cercel face furori în lumea întreagă. Cum s-au filmat fotbaliştii de la Inter după ce au devenit campioni