Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi artişti urcă pe scena festivalului de la Brezoi până la sfârşitul lunii august

Muzică bună plus atmosferă relaxantă, plus senzaţia de libertate sună foarte bine şi e ceva ce ne dorim cu toţii. Scena Summer Camp Brezoi este locul care ni le promite pe toate, locul de întâlnire pentru artiştii dornici să cânte live şi publicul care vrea să vibreze alături de ei. Între cei care urcă pe scenă este şi artista americană de blues Beth Hart. 

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 16:37

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Beth Hart - artistă: Acest lucru este minunat şi sunt recunoscătoare şi foarte emoţionată pentru că o să cânt live, chiar dacă nu o să fie în faţa unui public numeros. Asta, în mintea mea, e ca şi când aş cânta în faţa unei mulţimi. Chiar dacă nu este aşa, pentru mine nu contează dacă suntem într-o sală de concerte sau într-o sală de repetiţii. 

Originară din însorita şi boema Californie, Beth Hart ne cucereşte cu vocea şi căldura ei, iar la Brezoi urcă pe scenă în mai multe zile ale festivalului. Alături de ea, nume cunoscute ale muzicii de gen din România şi de peste hotare, cum ar fi englezii de la Bad Day Blues Band. 

Muzica live va răsuna pe scena de la Brezoi până la finalul lunii august. În tot cest timp, sute de artişti vor avea ocazia să-şi întâlnească sau reîntâlnească fanii live. Dealtfel, nici pentru Beth Hart nu este prima vizită în ţara noastră. Şi, dacă tot a sosit cu câteva zile mai devreme, artista a participat deja şi la o acţiune de ecologizare. Printre cei care vor urca pe scenă se află şi Alex Vasilache de la Jukebox. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Entertainment » Mai mulţi artişti urcă pe scena festivalului de la Brezoi până la sfârşitul lunii august