Antena Meniu Search
x

Video Mălina Avasiloaie, noul nume care cucereşte trendingul de pe Youtube. Damian Drăghici este mentorul care îi conturează cariera de artist

Mălina Avasiloaie face parte din noua generaţie de artişti care se formează sub ochii noştri. Tânăra a cucerit deja trendingul de pe Youtube şi are deja multe proiecte pregătite alături de mentorul ei, Damian Drăghici.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 15:11

Vezi și

Pasionată de muzică, sub toate formele ei, Mălina este, cu siguranţă, un nume de care se vor lega multe dintre petrecerile noastre. De ce spunem asta? Pentru că piesele ei pur şi simplu nu te lasă să stai jos.

Dacă ritmul melodiilor pe care le cântă Mălina vi se par cunoscute, să ştiţi că tânăra se formează ca artist sub aripa lui Damian Drăghici. Astfel, Mălina şi mentorul ei au sosit împreună la Observator să ne povestească despre toate provocările din spatele carierei de artist. 

Vedeţi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Mălina Avasiloaie, noul nume care cucereşte trendingul de pe Youtube. Damian Drăghici este mentorul care îi conturează cariera de artist