Antena Meniu Search
x

Video Matt Damon a refuzat o ofertă uriaşă care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari. De ce nu a vrut să joace în filmul cu cele mai mari încasări din istorie

Actorul Matt Damon a refuzat un rol important cu ani în urmă - doar că acest rol era unul care i-ar fi putut aduce câştigătorului premiului Oscar peste 250 de milioane de dolari, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 09:24

Vezi și

Prezent în episodul de vineri al emisiunii "Who's Talking to Chris Wallace" de la CNN, Damon a vorbit cu gazda despre cum, în 2009, i s-a oferit nu doar rolul principal din "Avatar", al lui James Cameron, ci şi un procent din câştigurile filmului. "Este ceva îngrozitor", a glumit Damon când a fost întrebat despre calculul său de 250 de milioane de dolari, continuând să spună că "sigur că sunt cei mai mulţi bani pe care un actor i-a refuzat vreodată".

"Avatar" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile

Damon a spus că era obligat să termine producţia seriei "Bourne", în care a jucat între 2002 şi 2016, şi că nu a vrut să le "lase de izbelişte" pentru a merge să facă "Avatar". Cameron a ajuns să-l distribuie pe Sam Worthington în rolul principal, alături de Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore şi Michelle Rodriguez, în primul episod al francizei. "Avatar" a devenit, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu aproape 3 miliarde de dolari de la lansarea sa din 2009.

Mult-aşteptata continuare, "Avatar: Calea apelor", a apărut anul trecut şi este al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu o încasare pe viaţă de 2,3 miliarde de dolari. Damon joacă în cel mai recent film din epoca războiului al regizorului Christopher Nolan, "Oppenheimer", care are premiera în cinematografe vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Matt Damon a refuzat o ofertă uriaşă care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari. De ce nu a vrut să joace în filmul cu cele mai mari încasări din istorie