Antena Meniu Search
x

Video Megan Fox a primit de la iubit un inel de logodnă dureros. Bijuteria este formată din spini și îi provoacă durere dacă încearcă să o scoată

După ce săptămâna trecută a cerut-o de soţie, cântăreţul american Machine Gun Kelly a vorbit despre inelul de logodnă oferit actriţei Megan Fox.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 18:20

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Se pare că designul a fost ales special, ca în cazul în care frumoasa lui logodnică încearcă să îl dea jos, să nu poată. Cele două pietre preţioase în formă de lacrimă formează o inimă şi au un vârf ascuţit, care îi vor face răni lui Megan, dacă încearcă să scoată inelul de pe deget.

Rapperul american a vorbit într-un interviu pentru Vogue despre inelul de logodnă pentru Megan, pe care l-a creat împreună cu bijutierul britanic Stephen Webster. Iar potrivit  specialiștilor citați de Daily Mail, inelul de logodnă ar valora în jur de 340.000 de dolari.

„Benzile sunt de fapt spini. Deci dacă încearcă să-l dea jos, îi provoacă durere. Iubirea este durere!”, a declarat Machine Gun Kelly.

Pe 12 ianuarie, actrița americană a anunțat printr-o postare pe Instagram că a fost cerută în căsătorie de Kelly și că au băut sângele unul altuia pentru a marca logodna. Cei doi sunt cunoscuţi pentru interviurile controversate pe care le-au oferit în legătură cu povestea lor de dragoste. Logodna nu este singura ocazie în care cele două vedete au ales să folosească sângele pentru a-și arăta sentimentele. În luna februarie a anului trecut, Kelly a dezvăluit că iubita sa i-a oferit cadou un pandantiv ce conține o picătură din sângele ei.

Rapperul american nu a mai fost căsătorit, dar are o fiică în vârstă de 12 ani cu fosta parteneră de viață, Emma Cannon. În timp ce Megan a fost căsătorită cu actorul Brian Austin Green, cu care are trei fii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Megan Fox a primit de la iubit un inel de logodnă dureros. Bijuteria este formată din spini și îi provoacă durere dacă încearcă să o scoată