Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle şi Prinţul Harry vor să dea în judecată serialul South Park. Au fost subiectul unor ironii usturătoare în cel mai recent episod

Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost subiectul unor ironii usturătoare în cel mai recent episod din desenul animat South Park. Cei doi au fost prezentaţi drept "Prințul și Prințesa Canadei", un tânăr cuplu regal care cerșește intimitate, deşi sunt foarte activi în spaţiul public.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 14:16

Vezi și

"Fată de frăție, influencer şi victimă", aşa a fost descrisă Meghan. Prinţii au mai fost ipostaziaţi urcându-se la bordul avionului lor privat... în timp ce pornesc într-un turneu global prin care cer lumii să îi lase în pace. Apar în emisiuni celebre, sunt văzuți la o mare înmormântare de stat, unde sunt huiduiți de restul familiei regale şi sunt acuzați că batjocoresc monarhia canadiană.

După apariţia episodului, ducii de Sussex şi-au contactat echipa de avocaţi şi caută să dea în judecată serialul South Park pentru episodul în care sunt luaţi în derâdere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Entertainment » Meghan Markle şi Prinţul Harry vor să dea în judecată serialul South Park. Au fost subiectul unor ironii usturătoare în cel mai recent episod