Antena Meniu Search
x

Motiv de sărbătoare în familia Hagi. Ianis şi Elena Tănase, petrecere de logodnă într-un restaurant de lux din Constanţa

Mezinul lui Hagi - Ianis şi iubita lui, Elena Tănase au furat toate privirile la propria petrecere de logodnă, care a avut loc ieri într-un salon de evenimente de lux din Constanţa.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 14:28

Vezi și

Cei doi au dansat pe muzică machedonească, în mijlocul invitaţilor. Distracţia în cerc restrâns a avut loc la doar o zi după meciul România-Andorra, în care Ianis a făcut show. Sportivul a marcat atunci unul dintre cele 4 goluri. 

Jucătorul în vârstă de 24 de ani şi-a cerut în căsătorie iubita chiar vara aceasta, la Paris. Cei doi sunt extrem de discreţi atunci când vine vorba despre relaţie. Ianis şi Elena formează un cuplu de câţiva ani, dar abia în 2021 au recunoscut oficial că sunt împreună.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Motiv de sărbătoare în familia Hagi. Ianis şi Elena Tănase, petrecere de logodnă într-un restaurant de lux din Constanţa