Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Noapți albe la UNTOLD 2021. Zeci de mii de oameni au petrecut până dimineață: "Chiar era necesar după atâta timp de pandemie!"

56.000 de oameni au făcut noapte albă la cel mai mare festival din România. După un an de pauză, fanii Untold au fost parcă mai dornici de distracţie ca oricând. Aflată pentru prima dată pe scena festivalului, Delia a făcut show până dimineaţa alături de un DJ american, renumit pentru finalurile dulci - la propriu - pe care le oferă fanilor săi.

De Alex Prunean la 10.09.2021, 21:45
Vezi și

În doar câteva minute, mai bine de zece torturi au fost aruncate direct în fanii prezenţi în faţa scenei. Nimeni însă nu a fost deranjat, dimpotrivă. De altfel, toată noaptea a fost o continuă surpriză pentru fani. Delia a urcat de două ori pe scena Untold. Alături de Aoky, a făcut spectacol pe celebra coloană sonoră a serialului Casa de Papel.

Chiar era necesar după atâta timp de pandemie!

56.000 de oameni au cântat şi au dansat în prima seară de festival. Un număr aproape la jumătate faţă de ediţia de acum doi ani, când, seară de seară, erau aproximativ 90 de mii de participanţi. 

La UNTOLD 2021 s-a intrat cu certificat digital sau test COVID negativ

Însă mulţi au mers doar cu adeverinţa de vaccinare, ceea ce a îngreunat accesul şi a provocat aglomeraţie la punctul de ridicare a brăţărilor de intrare. 14 oameni nu vor putea participa deloc anul acesta la festival după ce au fost depistaţi pozitivi la testele COVID. Abonamentele cumpărate le vor putea folosi la ediţia viitoare. Festivalul continuă în această noapte cu noi momente memorabile: va urca pe scenă Gheorghe Zamfir.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Noapți albe la UNTOLD 2021. Zeci de mii de oameni au petrecut până dimineață: "Chiar era necesar după atâta timp de pandemie!"