Antena Meniu Search
x

Video Noi probleme pentru Shakira. Cântăreața este acuzată din nou de evaziune fiscală şi riscă până la 8 ani de închisoare

Shakira se confruntă cu noi probleme în Spania. O instanţă din regiunea Catalonia a deschis o anchetă împotriva ei sub acuzaţia de fraudă fiscală, pentru o infracţiune comisă în 2018. Anul trecut, cântăreaţa columbiană a fost trimisă în judecată pentru că nu şi-ar fi achitat taxele şi impozitele în perioada 2012 - 2014, adică o sumă de 14 milioane de euro. Artista susţine că nu ar fi locuit în Spania în perioada respectivă, dar, dacă va fi găsită vinovată, riscă până la 8 ani după gratii. După divorţul de Pique, Shakira s-a mutat în Statele Unite împreună cu cei doi copii.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 18:00

Vezi și

Celebra cântăreață Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania. Autoritățile vor să verifice modul în care vedetă și-a achitat impozitul pe venit și pe avere în 2018, a anunțat joi un tribunal spaniol, potrivit Reuters.

Shakira riscă până la opt ani de închisoare

Cântăreața se confruntă deja cu proceduri judiciare în Spania și ar putea ajunge în fața unui judecător la sfârșitul anului 2023 într-un alt caz legat de impozite restante în valoare de peste 14,5 milioane de euro datorate între 2012 și 2014.

În acest caz, procurorul cere o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru vedeta de 46 de ani, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak, potrivit Mediafax.

Tribunalul din orașul Esplugues de Llobregat, în nord-estul Spaniei, în apropiere de Barcelona, nu a oferit mai multe detalii în anunțul de joi.

Reprezentanții Shakirei au declarat că aceasta nu a primit nicio notificare și că a aflat despre noul caz prin intermediul presei. În prezent, cântăreața locuiește la Miami și va trebui să fie notificată personal la noua ei adresă, au adăugat ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Noi probleme pentru Shakira. Cântăreața este acuzată din nou de evaziune fiscală şi riscă până la 8 ani de închisoare