Antena Meniu Search
x

După lovitura dată de Margot Robbie cu "Barbie", şi Jennifer Lopez va face un film despre o jucărie celebră

Vedetele de la Hollywood parcă se întrec în cursa pentru idei de succes, care să rupă toate recordurile de încasări şi să capteze interesul tuturor. După lovitura dată de Margot Robbie cu "Barbie", acum şi Jennifer Lopez va face un film despre o jucărie celebră. 

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 15:19

Jennifer Lopez va face un film despre o jucărie celebră
Jennifer Lopez va face un film despre o jucărie celebră - Profimedia

Jennifer Lopez va face un film despre Bob Constructorul (Bob the Builder), celebra jucărie care a fost personajul principal al unui serial pentru copii din urmă cu peste 20 de ani.

Jennifer Lopez, film despre o jucărie celebră: Bob the Builder

Jennifer Lopez va fi coproducătoare a peliculei în care Bob Constructorul, cunoscut sub numele Roberto, va merge în Puerto Rico, potrivit Variety.

Bob, al cărui slogan este „Putem repara asta? Da, putem!”, va avea vocea starului Hamilton Anthony Ramos, relatează Mediafax.

Anunțul vine la scurt timp după succesul de box office al filmului Barbie, un alt personaj al copiilor. Barbie a fost filmul cu cele mai mari încasări din 2023 și a câștigat opt nominalizări la Oscar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » După lovitura dată de Margot Robbie cu "Barbie", şi Jennifer Lopez va face un film despre o jucărie celebră