Antena Meniu Search
x

Premiera "Dune", primită cu entuziasm de fanii SF din întreaga lume. Când ajunge filmul în cinematografele româneşti

Mult-aşteptata premieră modială a filmului Dune a avut loc aseară. După 37 de ani de la prima adaptare şi mai multe amânări din cauza pandemiei, pelicula SF a fost proiectată la Londra. La eveniment, au fost primiţi cu mult entuziasm actorii din rolurile principale: Zendaya, Timothee Chalamet şi Jason Momoa.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 20:54

Mult-aşteptata premieră modială a filmului Dune a avut loc aseară
Mult-aşteptata premieră modială a filmului Dune a avut loc aseară - Profimedia

Bazat pe cel mai bine vândut roman ştiinţifico-fantastic, Dune spune povestea tânărului Paul Atreides. Este moştenitorul unei familii care va conduce planeta deşertică Arrakis, bogată în cea mai valoroasă substanţă din univers. Însă un conflict izbucneşte atunci când alte forţe încearcă să pună mâna pe resursele preţioase. Protagonistul este interpretat de actorul Timothee Chalamet, aplaudat îndelung pentru prestaţia sa la premiera de la Londra. 

Actorii din Dune, pe covorul roşu

Timothee Chalamet: "Asociez personajul cu acea perioadă din viaţa mea când nu ştiam cine sunt, mă uitam în oglindă şi mă străduiam să-mi descopăr identitatea, vocea, să mă regăsesc."

Pe covorul roşu, au păşit şi Jason Momoa şi Rebecca Ferguson, iar Zendaya a făcut furori într-o rochie albă cu un design futurist. În faţa jurnaliştilor, a vorbit despre atmosfera de pe platou. 

Pe acelaşi subiect

Zendaya: "Am devenit prieteni instant. M-am gândit: alături de acest tip (n.r. Timothee Chalamet), vom fi buni. Şi nu e doar pentru că sperăm că vom face încă un film împreună. Pur şi simplu, este o persoană deosebită şi, în mod evident, este talentat." 

Dune, în cinematografele din România

Filmul va ajunge şi în cinematografele din România pe 22 octombrie, dar va fi distribuit simultan pe o platformă de streaming. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Premiera "Dune", primită cu entuziasm de fanii SF din întreaga lume. Când ajunge filmul în cinematografele româneşti