Antena Meniu Search
x

Video Eleganţă şi culoare, la gala premiilor Oscar. Zendaya, Halle Berry şi Amandei Seyfried au avut printre cele mai apreciate ţinute

Nominalizaţii premiilor Oscar nu s-au întrecut doar în cursa pentru statuete, ci şi pe covorul roşu. Dacă în anii trecuţi ţinutele negre erau la modă, acum culorile puternice au fost preferatele starurilor. Zendaya, Halle Berry şi Amandei Seyfried au avut printre cele mai apreciate ţinute.

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 17:51

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Într-o ţinută galbenă marca Valentino şi cu părul lăsat în adierea vântului, Zendaya a avut un moment de Oscar pe covorul roşu. Ţinuta a fost completată de un colier cu diamante de peste 180 de carate, a cărui valoare se ridică la 6 milioane de dolari. 

Şi Halle Berry a cucerit criticii de modă cu ţinuta sa dar şi cu o nouă coafură. Pentru ceremonia de noaptea trecută, vedeta a les o rochie în nuanţa magenta, realizată de un designer mai puţin cunoscut şi anume LaQuan Smith. 

 Amandei Seyfried: Port pantaloni de trening. Am colanţi pe mine! 

Plină de umor, Amanda Seyfried a păşit pe covorul roşu într-o rochie din tulle, realizată de Armani Privé. 

Pe acelaşi subiect

În schimb, Margot Robbie a optat pentru un look relaxat. Actriţa a îmbrăcat o rochie Chanel, asortată cu bijuterii de la acelaşi brand. 

Carey Mulligan a strălucit la propriu într-o ţinută aurie realizată de brandul Valentino. 

O apariţie îndrăzneaţă a avut actorul Colman Domingo. Americanul a venit la gala premiilor Oscar într-un costum roz ciclam cu detalii aurii, marca Versace. 

Pe de altă parte, marea câştigătoare a serii, Chloe Zhao a impresionat Academia Americană de Film, însă nu şi criticii de modă. Încălţată în tenişi, laureata nu a fost machiată şi avut părul prins în două cozi împletite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Eleganţă şi culoare, la gala premiilor Oscar. Zendaya, Halle Berry şi Amandei Seyfried au avut printre cele mai apreciate ţinute