Antena Meniu Search
x

Video Radio Aventura 2023 cu matinalii de la ZU: Buzdugan şi Morar se mută în autorulotă şi fac turul României timp de 2 săptămâni

Începe a treia ediţie Radio Aventura pentru matinalii de la ZU! Buzdugan şi Morar se mută în autorulotă şi fac turul României timp de două săptămâni. În fiecare dimineaţă vor fi live din alt oraş şi vor descoperi ce are mai bun fiecare loc vizitat. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 13:57

Vezi și

Trei mii de kilometri vor străbate prin ţară Buzdugan şi Morar, alături de Emma, Drăgulin şi Tea. Caravana a plecat în această după-amiază din Bucureşti. Prima oprire, Sibiu.

Daniel Buzdugan: Cred că anul acesta o să fie şi mai frumos, că avem setup-ul nostru, avem ritualul nostru şi aştept să cunosc oameni şi mai ales ascultători care în perioada asta se întorc din ţări de unde muncesc. 

Mihai Morar: De fiecare dată atunci când am avut ochii deschişi, ne-au ieşit în cale cetăţeni, oameni care s-au distrat cu noi care ne-au chemat în case, ne-au dat de mâncare, alţii ne-au invitat să petrecem împreună. Totul e să pleci cu inima deschisă la drum. 

Pentru călătoria de două săptămâni au fost pregătite două autorulote

Pe lista celor cinci fantastici se află 10 orașe. Fiecare destinaţie e aflată cu o zi înainte şi tocmai drumul către necunoscut e cea mai mare provocare. 

Vlad Drăgulin: În general, Radio Aventura, am învăţat de anul trecut, că e terra incognita. Plec cu un mindset, în schimb. Un mindset de vacanţă. Mai am un singur vis. Mi-am propus să facem ceva. Avem un episod cu "MuzicaAia", într-un bloc, în casa cuiva, un bairam cum ar veni. Vreau să duduim un bloc.

Emma Ştefan: Să faci radio timp de două săptămâni printre oameni este cu adevărat miraj. Simţim că nu ne mai desparte distanţa asta... de la mine, la microfon, la ascultător şi e minunat să îi simţi atât de aproape. 

Tea Teodorescu: Plec cu acelaşi gând cu care plec în fiecare an, că mă bucur că nu ştim nimic. Mă bucur că totul e o surpriză.

Radio Aventura se încheie pe 21 iulie, la Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Radio Aventura 2023 cu matinalii de la ZU: Buzdugan şi Morar se mută în autorulotă şi fac turul României timp de 2 săptămâni