Antena Meniu Search
x

Video John Travolta, reacţie după moartea Oliviei Newton-John. Actriţa a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani

Doliu în lumea show-biz-ului. Olivia Newton-John, actriţa care a făcut istorie cu rolul din musicalul ''Grease'', s-a stins din viaţă la 73 de ani după o lungă luptă cu cancerul. Soțul artistei spune că aceasta a murit la ferma ei din California de Sud, înconjurată de familie și prieteni. Olivia Newton-John rămâne în memoria fanilor şi pentru rolul ei ca activstă pentru cercetare şi găsirea unui tratament eficient împotriva cancerului. 

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 14:58

Filmul "Grease a fost cel care i-a adus celebritatea mondială. Olivia Newton-John avea 29 de ani când a interpretat rolul liceencei ''Sandy'', iar alături de John Travolta au devenit unul dintre cele mai faimoase cupluri de pe marile ecrane. 

'' Draga mea Olivia, ne-ai făcut vieţile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea şi vom fi din nou împreună. Al tău, din primul moment în care te-am văzut şi pentru totdeauna. Al tău Danny, al tău John.''

Sute de mesaje de condoleanţe a curs la aflarea veştii, atât din partea vedetelor care au cunoscut-o pe actriţă, cât şi a oamenilor simpli. 

Fan: Părinţii au trebuit să ma audă ascultând muzică din Grease de cel puţin 25 de ori pe zi şi probabil am văzut filmul de aproape 20 de ori pe an.

Pe acelaşi subiect

Olivia Newton-John a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân în 1992. Boala s-a întors în 2013, iar şase ani mai târziu spunea că a juns în stadiu terminal. 

Richard Marles, premier interimar Australia: Se simte de parcă este finalul unei ere. Lumea este un pic mai goală fără Olivia Newton-John. 

Olivia Newton-John a fost nominalizată la Globurile de Aur în 1979 pentru prestaţia din ''Grease''. Iar albumul cu coloana sonoră este unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile.

Olivia Newton-John a transmis ultimul mesaj pentru fani anul trecut, cu ocazia Crăciunului. 

Vă mulţumesc tuturor pentru susţinerea oferită de-a lungul anillor. Vă doresc tot ce e mai bun şi vă transmit iubire şi lumină!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » John Travolta, reacţie după moartea Oliviei Newton-John. Actriţa a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani