Antena Meniu Search
x

Rihanna va cânta la spectacolul din pauza Super Bowl 2023. Artista a împărtășit o fotografie cu o minge de fotbal american

Superstarul Rihanna va susţine spectaculosul concert de la pauza Super Bowl, în februarie, a anunţat duminică Apple Music, sponsorul principal al show-ului cu audienţe masive şi impact financiar imens.

De Redactia Observator la 26.09.2022, 09:49
Rihanna a împărtășit o fotografie cu o minge de fotbal american
Rihanna a împărtășit o fotografie cu o minge de fotbal american - Profimedia Images; Twitter

''IT’S ON!'', a postat pe Twitter Apple Music, adăugând că ''Rihanna va fi pe scenă'' pe 12 februarie 2023 în Glendale, Arizona, în timpul finalei campionatului de fotbal, cel mai urmărit eveniment la televizor din Statele Unite.

O imagine postată pe reţelele de socializare o arată pe interpreta melodiilor ''Umbrella'' şi ''Diamonds'' ţinând în mână o minge de fotbal american.

În 2021, artistul canadian The Weeknd a găzduit spectacolul de la pauză, după Jennifer Lopez şi Shakira în 2020. Alte mari vedete care au urcat pe scenă în timpul Super Bowl-ului au fost Michael Jackson, U2 sau Madonna.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Rihanna va cânta la spectacolul din pauza Super Bowl 2023. Artista a împărtășit o fotografie cu o minge de fotbal american