Antena Meniu Search
x

Video Ringul de dans din "Saturday Night Fever", cu John Travolta, va fi scos la licitaţie pentru o sumă impresionantă

Veşti bune pentru pasionaţii de film! Ringul de dans din celebra producţie "Saturday Night Fever", în care joacă şi actorul John Travolta, va fi scos la licitaţie! Scena pe care superstarul şi-a etalat mişcările de dans are o lungime de peste şapte metri şi este plină de beculeţe colorate. Specialiştii estimează că celebrul ring s-ar putea vinde chiar şi cu suma de 300.000 de dolari.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 10:37

Ringul de dans folosit în filmul din 1977 ''Saturday Night Fever'' a fost scos la licitaţie, iar preţul estimat este de circa 300.000 de dolari, relatează The Guardian.

John Travolta, care interpretează rolul italo-americanului Tony Manero, şi-a demonstrat calităţile de dansator pe acest ring multicolor şi în ritmurile coloanei sonore semnate de trupa Bee Gees şi care include melodii precum ''How Deep is Your Love'', ''More Than a Woman'', ''Open Sesame'' şi ''Stayin' Alive''.

Ringul este depozitat în trei cărucioare de producţie, două lăzi şi un container de transport şi este vândut în cadrul unei vânzări a casei Julien's Auctions în colaborare cu Turner Classic Movies (TCM).

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Entertainment » Ringul de dans din "Saturday Night Fever", cu John Travolta, va fi scos la licitaţie pentru o sumă impresionantă