Antena Meniu Search
x

Rod Stewart vrea să plătească pentru radiografiile celor care sunt pe listele de aşteptare la spitale, în UK: "Sunt oameni care mor pentru că nu au acces la ele"

Rod Stewart s-a oferit să plătească  radiografiile oamenilor, pe fondul numărului în creştere a celor aflaţi pe listele de aşteptare, scrie The Guardian. Starul a sunat în direct la o emisiune, unde a făcut anunțul, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 11:58

Rod Stewart vrea să plătească pentru radiografiile celor care sunt pe listele de aşteptare la spitale, în UK
Rod Stewart vrea să plătească pentru radiografiile celor care sunt pe listele de aşteptare la spitale, în UK - Profimedia

Starul rock în vârstă de 78 de ani, care i-a susţinut anterior pe conservatori, a spus că nu a văzut niciodată situaţie în Marea Britanie "atât de rea" şi a cerut ca laburiştii să primească şansa de a conduce ţara, adăugând: "Schimbă nenorocitul de guvern". 

Rod, care urmărea joi programul "Your Say", a sunat după ce a auzit poveştile oamenilor cu privire la accesul la serviciile medicale. El a spus că situaţia este "ridicolă", în comparaţie cu faptul că el își permite să acceseze la servicii medicale private și merge să facă o radiografie într-o clinică "goală".

Starul vrea să plătească pentru radiografiile oamenilor

"Aş dori să plătesc pentru 10 sau 20 de radiografii, sau oricât de mult este nevoie. Nu ştiu cum vom rezolva acest lucru şi, sper că vor urma şi alţi oameni, pentru că pare ridicol că această clinică să rămână goală. Sunt oameni care mor pentru că nu au acces la ele. Nu am nevoie de publicitate. Vreau doar să fac nişte lucruri bune şi ăsta, cred, este un lucru bun și mi-ar plăcea ca și alții să mă urmeze", a spus starul rock.

Asistentele, personalul de la ambulanţă şi alţi lucrători din domeniul medical au intrat în grevă în ultimele luni. Starul a cerut spitalel. Rod Stewart a cerut, de asemenea, ca Serviciul Național de Sănătate să fie "reconstruit" cu "miliarde" de lire sterline.

"Eu personal sunt conservator de mult timp, dar cred că acest guvern ar trebui să iasă în evidenţă acum şi să ofere o încercare Partidului Laburist, pentru că acest lucru este sfâşietor pentru cei care lucrează în domeniul medicinei", a spus Rod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Rod Stewart vrea să plătească pentru radiografiile celor care sunt pe listele de aşteptare la spitale, în UK: "Sunt oameni care mor pentru că nu au acces la ele"