Antena Meniu Search
x

Shakira a primit un cadou inedit de la Moş Crăciun. Artista a fost imortalizată într-o statuie în oraşul său natal din Columbia

Shakira a primit un cadou inedit de la Moş Crăciun. Artistei i-a fost ridicată o statuie în oraşul ei natal din Columbia, pe malul răului Magdalena. Shakira nu a participat la ceremonia de inaugurare, dar a fost reprezentată de părinţii şi fraţii ei. Regina muzicii pop-latino s-a lăudat cu statuia ei pe reţele sociale, unde a pus mai multe fotografii de la inaugurare, însoţite de un mesaj în care spune că este foarte entuziasmată de acest tribut adus femeilor columbiene.

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 16:20

Vezi și

Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare.

"Şolduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care impresionează mulţimile", scrie pe inscripţia aflată la baza sculpturii, dezvelită în cadrul unei ceremonii publice, pe malul râului Magdalena din Barranquilla, pe coasta de nord a Columbiei, în prezenţa părinţilor cântăreţei, William Mebarak şi Nidia Ripoll.

"Mulţumesc sculptorului Yino Marquez şi elevilor de la şcoala de artă din district pentru această ilustrare a talentului artistic enorm al oamenilor din ţara mea", a scris Shakira pe reţeaua X (fostă Twitter).

Starul internaţional, în vârstă de 46 de ani, şi-a relansat cariera anul acesta cu "Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53" care relatează dificila despărţire de fostul fotbalist Gerard Piqué. Creată împreună cu DJ-ul argentinian Bizarrap, piesa a devenit imediat un hit mondial şi a câştigat premiul Latino Grammy pentru cântecul anului 2023.

De asemenea, Shakira a ţinut prima pagină a ziarelor pentru problemele sale juridice din Spania, unde a fost amendată în noiembrie cu peste şapte milioane de euro pentru evaziune fiscală şi este în continuare ţinta mai multor proceduri legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Shakira a primit un cadou inedit de la Moş Crăciun. Artista a fost imortalizată într-o statuie în oraşul său natal din Columbia