Antena Meniu Search
x

Shakira a rupt tăcerea pe Instagram, după despărțirea de Pique. Mesajul transmis de vedeta columbiană

Shakira a revenit pe rețelele sociale, după câteva zile de tâcere, în urma despărțirii de fotbalistul Gerard Pique, scrie Daily Mail. Vedeta columbiană a postat o fotografie alături de Nick Jonas și Liza Koshy. Cei trei vor juriza un nou concurs de dans, Dancing with Myself. 

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 15:55

Prima fotografie postată de Shakira pe Instagram, după despărțirea de Pique. Mesajul transmis de vedeta columbiană
Prima fotografie postată de Shakira pe Instagram, după despărțirea de Pique. Mesajul transmis de vedeta columbiană - Instagram

Cântăreața columbiană a publicat pe Instagram un video în care dansează alături de Nick Jonas și Liza Koshy. Cei trei jurizează o nouă emisiune de dans, Dancing with Myself. "Nu ratați episodul din această seară", a scris artista. 

Pe de altă parte, Gerard Pique a fost fotografiat singur, pe aeroportul din Barcelona, după ce a petrecut weekendul alături de cântăreață și de cei doi copii ai lor, cu ocazia campionatului de baseball în care a evolut și fiul cel mare al fotbalistului, Milan.  

Shakira și Pique, despărțiți după 12 ani de relație 

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat, sâmbătă, că s-au despărţit. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie

“Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Shakira a rupt tăcerea pe Instagram, după despărțirea de Pique. Mesajul transmis de vedeta columbiană