Antena Meniu Search
x

Video Show incendiar în Braşov, la finalul primei săptămâni din Radio Aventura. Echipa Morning ZU a poposit cu autorulota în Piaţa Sfatului

La finalul primei săptămâni din Radio Aventura, echipa Morning ZU a poposit cu autorulota în Piaţa Sfatului. Pe lângă distracţie, DJ-ii au făcut şi un anunţ important: Forza ZU, cel mai mare festival al hiturilor românești, revine anul acesta, după o pauză de 4 ani determinată de pandemie. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 13:35

Vezi și

Autorulota ZU din RadioAventura a ajuns aseară în Braşov. Cele mai bune hituri ale tuturor timpurilor au răsunat toată seara în Piaţa Sfatului. Cei 5 DJi de la Radio ZU, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, au făcut un show de neuitat.

Piaţa Sfatului a fost plină de oameni, care au venit să petreacă alături de echipa ZU. La lăsarea întunericului, cu toţii au aprins luminile telefoanelor şi au continuat distracţia.

În timpul showului, Mihai Morar a făcut şi marea dezvăluire: Forza ZU revine în Piaţa Sfatului pe data de 9 septembrie.

Mihai Morar: E cumva o întoarcere la începuturi. Noi am făcut Forza ZU prima oară aici în Braşov în 2011. Am vrut să facem un concert cu câţiva artişti, s-a umplut o piaţă, după aia a devenit şi mai mare. Sute de mii de oameni care au fost pe stadion la Cluj, la Iaşi, la Bucureşti. Şi cred că după pauza asta de 4 ani trebuie să dăm reset şi să începem de unde am plecat.

În perioada 9 - 21 iulie, Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU. Până acum, echipa a ajuns în Sibiu, Alba, Timişoara, Satu Mare, Târgu Mureş şi Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Show incendiar în Braşov, la finalul primei săptămâni din Radio Aventura. Echipa Morning ZU a poposit cu autorulota în Piaţa Sfatului