Antena Meniu Search
x

Starea lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta. Dezvăluiri emoţionante făcute de soţia sa: Este o binecuvântare şi un blestem

Dezvăluiri emoţionate din partea soţiei lui Bruce Willis despre greutăţile prin care trece atât actorul, cât şi familia sa. Emma Heming a recunoscut în cadrul unui interviu că starea starului de la Hollywood se deteriorează de la o zi la alta însă asta nu îi demoralizează. Chiar cele două fiice ale cuplului au mare grijă de tatăl lor după ce acesta a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală anul trecut.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 08:25

Vezi și

Starea lui Bruce Willis pare să se deterioreze de la o zi la alta, iar soţia celebrului actor a recunoscut că drama prin care trece familia sa se adânceşte din ce în ce mai mult.

Reporter: El ştie ce se întâmplă, este un lucru de care este conştient?

Emma Heming: Greu de ştiut.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală anul trecut, boală ce provoacă schimbări ale comportamentului și ale personalității, dar și probleme cu limbajul. Emma Heming a povestit, cu ochii în lacrimi, că nu doar actorul resimte efectele distrugătoare.

Emma Heming: E greu pentru persoana diagnosticată, e greu pentru familie. Aşa este şi pentru Bruce, dar şi pentru mine şi pentru fetele mele. Atunci când oamenii spun că este o boală a familiei, chiar aşa este.

Momentul greu în care soţia sa a aflat ce se întâmplă cu adevărat cu actorul i-a adus însă un amalgam de sentimente.

Emma Heming: Cred că a fost o binecuvântare şi un blestem. Nu înseamnă că este mai puţin dureros, însă accepând şi conştientizând ce i se întâmplă lui Bruce a făcut totul puţin mai uşor.

Mai mult decât atât, Emma a mărturisit că în toată tristeţea venită odată cu diagonisticul crunt a apărut şi o rază de bucurie când şi-a văzut fiicele de 11, respectiv 8 ani, având grijă de tatăl lor. Din păcate însă nu a fost găsit încă un tratament sau un leac pentru demenţa frontotemporală. Bruce Willis s-a retras de pe platourile de filmare în primăvara anului trecut atunci când au apărut primele semne ale bolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Starea lui Bruce Willis se deteriorează de la o zi la alta. Dezvăluiri emoţionante făcute de soţia sa: Este o binecuvântare şi un blestem