Antena Meniu Search
x

Video Super Bowl 2023. Rihanna a anunțat că este din nou însărcinată. Îmbrăcată cu o salopetă roșie, artista și-a dezvăluit burtica în direct

Marea sărbătoare sportivă anuală a Statelor Unite, Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a avut loc cu câteva ore în urmă pe un stadion din Arizona. Echipa din Kansas City a învins-o pe cea din Philadelphia dar, ca de obicei, pentru mulţi telespectatori mai important a fost spectacolul din pauza meciului.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 08:04

Vezi și

Vedeta din acest an a fost Rihanna, revenită pe scenă pentru prima dată după şapte ani. Ea i-a încântat pe fani cărora le-a făcut şi o surpriză: a dezvăluit că este din nou însărcinată.

Superbowl este de fiecare dată nu doar un spectacol sportiv ci şi muzical. Înaintea meciului, imnul Statelor Unite este cântat de un muzician celebru. Anul acesta, onoarea i-a revenit cântăreţului de country Chris Stapleton.

În premieră, alături de artist s-a aflat actorul surdomut distins cu Oscar, Troy Kotsur, care a interpretat imnul în limbajul semnelor. Emoţia momentului i-a cuprins şi pe membrii celor două echipe. Aceştia s-au înfruntat apoi, fără menajamente, în prima repriză, înaintea pauzei aşteptate de toţi admiratorii Rihannei, care nu au avut de ce să fie dezamăgiţi.

Rihanna a dezvăluit că este din nou însărcinată

Cântăreaţa a plutit pur şi simplu pe deasupra stadionului, înconjurată de dansatori, pe o platformă suspendată. Într-un costum roşu strălucitor, fără alţi invitaţi, Rihanna şi-a interpretat câteva din cele mai cunoscute hituri.

Silueta artistei a fost subiectul unor nenumărate comentarii pe reţelele sociale, chiar în timpul recitalului. După meci, purtătorul ei de cuvânt a confirmat că Rihanna este, într-adevăr, din nou însărcinată la nouă luni după ce a adus pe lume primul său copil. Asta nu a împiedicat-o să facă spectacol 13 minute. A urmat repriza a doua iar în final, contrar previziunilor, Kansas City Chiefs i-au învins pe Philadelphia Eagles. Dar pentru mulţi din cele 200 de milioane de telespectatori, momentul de vârf al meciului fusese chiar pauza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Entertainment » Super Bowl 2023. Rihanna a anunțat că este din nou însărcinată. Îmbrăcată cu o salopetă roșie, artista și-a dezvăluit burtica în direct