Antena Meniu Search
x

TikTok nu mai oferă bani creatorilor de conţinut de pe platformă. Motivul pentru care a fost luată decizia

Tik Tok nu va mai oferi bani utilizatorilor. Este vorba despre fondul creatorilor de pe platformă, care va fi întrerupt pe 16 decembrie în SUA, Regatul Unit, Franța și Germania.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 08:47

Vezi și

Vestea vine la doar câteva luni după ce după ce mai mulţi creatori de conţinut s-au plâns de banii puţini primiţi, proveniţi pe baza fondului. Tik-Tok a plătit un miliard de dolari în decursul a trei ani persoanelor care produc conținut viral pe aplicație.

Pe parcurs, creatorii de conținut au observat că plățile scăzute fac imposibilă câștigarea existenței. 

Platforma TikTok este folosită de 7,4 milioane de români în fiecare lună

Platforma TikTok este folosită în fiecare lună de 7,4 milioane de români care aleg fie să urmărească clipuri sau să le distribuie pe ale lor, să facă duete, transmisiuni live sau să experimenteze efectele şi filtrele speciale, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Cele mai populare videouri şi trenduri pe TikTok dezvăluie pasiunile românilor şi arată aspecte ale culturii locale susţinute de imaginaţia şi creativitatea creatorilor români. De la muzică, sport, lifestyle şi până la studiul pentru examenele naţionale, TikTok este un spaţiu pentru pasiuni şi interese comune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » TikTok nu mai oferă bani creatorilor de conţinut de pe platformă. Motivul pentru care a fost luată decizia