Antena Meniu Search
x

Video Toamna aduce transformări colorate pentru cei care vor să îşi schimbe look-ul: Un strop de culoare nu strică nimănui

O nouă transformare realizată sub bagheta lui Adrian Perjovschi demonstrează că inclusiv nuanţele tari sunt potrivite sezonului mai puţin călduros. Acest lucru este valabil şi atunci când ne referim la culoarea părului şi la cea a hainelor.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 15:30

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

ADRIAN PERJOVSCHI, hairstylist: Bine te-am regăsit. Hai să îţi arăt un nou episod din seria de transformări alături de echipa mea! 

DANA, hairstylist: Pentru modelul meu de azi am ales să fac un balayage, am lăsat baza naturală, pentru că are o bază foarte frumoasă, iar tunsoarea i-am ales o tocmai ca să îi avantajeze trăsăturile feţei.

MĂDĂLINA PETCU, make up artist: Am ales să îi pun în evidenţă ochii, ea având o culoare foarte frumoasă şi, de asemenea, am optat pentru un ruj destul de îndrăzneţ, un roşu aprins. 

LUCY FAUR, fashion stylist: Dana are o viaţă actrivă, e o mare iubitoare a culorilor, din acest motiv am ales o ţinută care să îi ofere confortul necesar şi, în acelaşi timp, să îi sublinieze personalitatea puternică. 

 DANA, model: Plănuiam de mult timp o schimbare şi, în sfârşit, am avut curajul să o fac, procesul a fost fantastic şi rezultatul, peste aşteptări.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Toamna aduce transformări colorate pentru cei care vor să îşi schimbe look-ul: Un strop de culoare nu strică nimănui