Antena Meniu Search
x

Video Top Gun: Maverick. Tom Cruise revine după 35 de ani în rolul care l-a făcut celebru. Actorul a ajuns la premieră cu elicopterul

După peste 35 de ani de aşteptare, piloţii de elită din Top Gun au revenit la bord. Noua producţie a avut lansarea în San Diego, iar Tom Cruise şi-a făcut intrarea pe portavionul USS Midway, ca un adevărat maestru al pilotajului. 

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 22:49

Vezi și

După o aşteptare de mai bine de 36 de ani, piloţii din Top Gun şi-au intrat din nou în roluri. Mult aşteptata producţie, "Top Gun: Maverick", a avut premiera în San Diego, la CinemaCon. Iar Tom Cruise, cel care şi-a reluat rolul principal, a avut o intrare memorabilă. Actorul a aterizat pe puntea USS Midway dintr-un elicopter, care purta sigla noului film.

Tom Cruise, actor-producător: Aceste lucruri sunt concepute pentru marele ecran, pentru acea experiență comună. (...) Am spus tuturor oamenilor pe care i-am sunat: Aveţi cuvântul meu că o să dau tot ce trebuie ca să ofer publicului ce aşteaptă de 36 de ani.

Premiera a adunat toate numele mari ale distribuţiei.

Joseph Kosinski, director:  813 ore de filmare. Dar acesta este doar un produs al modului în care am filmat. Ne-am dorit foarte mult să surprindem cea mai autentică experiență posibilă, să facem publicul să simtă cum e să fii unul dintre acești aviatori.

Top Gun: Maverick promite cascadorii care sfidează legile gravitaţiei

Noua producţie vine cu numeroase surprize pentru fani. De la cascadorii spectaculoase şi răsturnări de situaţii, până la efecte vizuale care transformă filmul într-o adevărată experienţă. Coloana sonoră din film rămâne specială, la fel ca acum 36 de ani. Printre cei care asigură muzica se numără inclusiv Lady Gaga. "Top Gun: Maverick" va avea premiera în cinematografele din întreaga lume la finalul lunii. În România, va fi disponibil din data de 27 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Top Gun: Maverick. Tom Cruise revine după 35 de ani în rolul care l-a făcut celebru. Actorul a ajuns la premieră cu elicopterul